Bulbi de anghinare cu oua de prepelita si sos de legume

reteta_fara_poza

Ingrediente pentru 4 porţii: 12 ouă de prepeliţă, 12 bulbi de anghinare congelaţi, 12 linguriţe de caviar.

Pentru sos: 2 fire de praz, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 legătură de mărar, 4 linguri de ulei de masline, 1 ceaşcă de supă de legume, sare, piper.

Mod de preparare: se decongelează cei 12 bulbi de anghinare, se opăresc 5 minute în apă cu sare şi se pun la scrus. Se taie prazul, morcovii, ceapa, se condimentează cu sare şi piper şi se călesc cca. 7 minute în ulei încins. Se scoate cu grijă mijlocul bulbilor de anghinare şi se umplu cu legumele călite. Se face apoi o adâncitură între legume, în care se pune câte un ou de prepeliţă. Se aşează totul într-o tavă termorezistentă, se adaugă supa, se acoperă cu folie de aluminiu şi se pun la cuptor, aproximativ 20 de minute, până când ouăle se încheagă bine şi sosul scade. În momentul servirii, se adaugă câte o linguriţă de caviar la fiecare bulb de anghinare.

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>