Oua de prepelita a la libanaise

reteta_fara_poza

Mod de preparare

Ingrediente: 30 de ouă de prepeliţă, trei legături de ceapă verde, oţet balsamic 10 ml, piper alb, sare după gust, 50 ml de suc de lămâie, 1 legătură pătrunjel tăiat mărunt, 150 ml ulei de măsline, 5 lipii libaneze.

Mod de preparare: Ouăle se spală şi se pun la fiert în apă cu sare 10-15 minute. Ceapa verde se spală, se curăţă şi se taie mărunt, după care se amestecă cu oţetul, sarea şi piperul,  sucul de lămâie, pătrunjel, uleiul de masline. Totul se va servi cu lipii libaneze.

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>