Prepelite la cuptor cu struguri si cartofi

557x418_live-prepelite-la-cuptor-195-comentarii---16420

Prepara cuiburile din cartofi in care se vor odihni prepelitele in cuptor.

Intre timp, se vor umple prepelitele cu struguri albi, dupa ce, inainte, le-a condimentat cu sare si piper.

 

 

 

 

Reteta acum:

1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se usuca, apoi se scobesc astfel pregatind “cuibusorul” prepelitei

2. Prepelitele se spala, se curata de maruntaie si se dau cu sare si piper

3. Se topesc 100 grame de unt si se ung cartofii

4. Se umplu prepelitele cu boabe de struguri si li se leaga picioarele

5. Se invelesc prepelitele in bacon si se fixeaza in “cuibul” de cartofi cu o scobitoare. Apoi se ung cu ulei de masline

6. Se pun la cuptor circa o ora (180 de grade), apoi se adauga in vas boabe de struguri si se mai dau la cuptor 20-30 de minute

Prepelitele au fost invelite in bacon, fixat cu o scobitoare. Apoi asezate in cuiburi si puse in vasul roman. In acest moment au fost bagate la cuptor si lasate 40 minute si apoi le stropim cu vin alb si le mai lasam 20 minute circa.

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>