Salata cu oua de prepelita

reteta_fara_poza

Mod de preparare.

Ingrediente: 25  ouă de prepeliţă, 150 g maioneză, 250 g iaurt, 1 legătură mărar, usturoi, 30 ml suc de lămâie, sare, piper.

Mod de preparare: Ouăle se spală şi se pun la fiert în apă cu sare până ce devin de consistenţă tare. Maioneza se amestecă cu sare, piper, mărarul tocat mărunt, iaurtul, usturoiul pisat în prealabil şi sucul de lămâie. Dupa ce au fiert, ouăle se intorduc în sosul format şi se amestecă uşor ca să nu se sfărâme. Salata se serveşte cu pâine prăjită.

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>